Choose your language: roro  roro

  

MODA CUM LAUDE 

 

Trofeul a fost decernat pentru prima data în anul 2011, la Balul Operei, doamnei Prof. Univ. Dr. Elena Basso-Stănescu, artist, designer și cadru didactic în cadrul Departamentului Fashion Design al Universității de Artă si Design Cluj-Napoca.
În cadrul ediției 2012 a Balului Operei, câștigătoarea Trofeului a fost marea doamnă a modei românești, Zina Dumitrescu, pentru întreaga carieră.
La ediţia din 2013 a aceluiași eveniment, Trofeul s-a acordat marelui creator de modă italian Gai Mattiolo.
Un an mai târziu, la ediția din 2014 a Balului Operei, Trofeul i se acordă marelui creator de modă român Cătălin Botezatu.
În cadrul ediţiei 2015, câștigătoarea Trofeului a fost marea doamnă a modei romănești, Doina Levintza.
La ediția din 2017 a Balului Operei, Trofeul a fost acordat talentatului designer Conf. Univ. Dr. Lucian Broscățean, jurnalistului de moda Dr. Liana Martin si Dr. Matei Miko.
În cadrul Galei Laureaților "Uniți Susținem Excelența" din 2019 trofeul a fost acordat doamnei Prof. Adina Nanu și doamnei Prof. Univ. Dr. Unda Popp.
La ediția din 2021 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion, Trofeul Moda Cum Laude a fost acordat analistului de modă Alin Gălățescu și hair stylistei Mia Poruțiu pentru întreaga activitate.
În 2022 Trofeul Moda Cum Laude a fost acordat în cadrul Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion designerului italian Liborio Capizzi și doamnei Kinga Varga, designer român.

În 2023 Trofeul Moda Cum Laude a fost acordat în cadrul Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion designerului designerului Oana Livia BadeaUniversității Naționale de Arte București, care aniversează 50 de ani de existență creativă, și designerului Aidarkhan Kaliyev din Kazahstan.

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in