Choose your language: roro  roro

  

MODA CUM LAUDE 

 

Trofeul a fost decernat pentru prima data în anul 2011, la Balul Operei, doamnei Prof. Univ. Dr. Elena Basso-Stănescu, artist, designer și cadru didactic în cadrul Departamentului Fashion Design al Universității de Artă si Design Cluj-Napoca.
În cadrul ediției 2012 a Balului Operei, câștigătoarea Trofeului a fost marea doamnă a modei românești, Zina Dumitrescu, pentru întreaga carieră.
La ediţia din 2013 a aceluiași eveniment, Trofeul s-a acordat marelui creator de modă italian Gai Mattiolo.
Un an mai târziu, la ediția din 2014 a Balului Operei, Trofeul i se acordă marelui creator de modă român Cătălin Botezatu.
În cadrul ediţiei 2015, câștigătoarea Trofeului a fost marea doamnă a modei romănești, Doina Levintza.
La ediția din 2017 a Balului Operei, Trofeul a fost acordat talentatului designer Conf. Univ. Dr. Lucian Broscățean, jurnalistului de moda Dr. Liana Martin si Dr. Matei Miko.
În cadrul Galei Laureaților "Uniți Susținem Excelența" din 2019 trofeul a fost acordat doamnei Prof. Adina Nanu și doamnei Prof. Univ. Dr. Unda Popp.
La ediția din 2021 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion, Trofeul Moda Cum Laude a fost acordat analistului de modă Alin Gălățescu și hair stylistei Mia Poruțiu pentru întreaga activitate.
În 2022 Trofeul Moda Cum Laude a fost acordat în cadrul Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion designerului italian Liborio Capizzi și doamnei Kinga Varga, designer român.

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in