Choose your language: roro  roro

logo text Gala 01

GALA TRANSILVANIA FASHION 

MUZEUL DE ARTĂ, CLUJ-NAPOCA

15 IUNIE 2022

 

În data de 15 iunie 2022 va avea loc la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, Gala Transilvania Fashion, cea de-a treia ediție sub egida European Fashion Council, manifestare de mare prestigiu naţional şi internaţional. Evenimentul este aşteptat cu mare nerăbdare de toată industria de specialitate din România.

Line-up-ul designerilor cuprinde nume sonore, premiate și consacrate în arta creației vestimentare: Cătălin Botezatu, Inga Brăgaru, Eszter Péntek, Rita Mureșan, Marius Gheorghe, Anna Roman, Ioana Degău, Raluca Soare, Diana Borcea, Studio Cabal + Laura Olaru, Clara Rotescu și Antonia Nae.

Principalul scop al acestei manifestări este de a pune bazele unui sistem viabil, interactiv, eficient şi de calitate al prezentării și promovării designerilor români și a designului vestimentar. Gala Transilvania Fashion aduce în scena cei mai interesanți designeri români, într-un spectacol outdoor electrizant, învăluit în culoare și sunet, cu scopul definit de a aduce în fața publicului propuneri pentru tendințele modei pentru anul 2022 și de a completa paleta evenimentelor de artă și cultură din Cluj-Napoca.

Scena Galei Transilvania Fashion va aduce în fața publicului atât ținute haute couture cu cele mai spectaculoase piese, cât și street fashion într-o viziune modernă și inovativă. Se pun bazele unor noi colaborări naționale și internaționale cu profesionişti din industria internațională a modei, se stabililesc parteneriate industriale, se generează o serie de proiecte vitale pentru racordarea sistemului fashionului din România cu cel din Europa.

PRODUCĂTOR

DR. MATEI MIKO

PREZENTATOR

ANGELICA NICOARĂ

 ORGANIZATOR

logo ACPT2x

PARTENERI

                                              logo TFTMM2x                      logo EFC2x

 POWERED BY

Banca Transilvania

 NTT_Data.png

SPONSORI

logo Farmasi    logo Foarfeca    logo_Tetarom.png    logo GH Italia    logo GH Napoca    logo GP    logo hair    logo Hodis Film    logo Lavazza     logo Muse    logo PMA    logo SDC    logo Sefora    logo Vitacom2x

 WhatsApp Image 2022 06 07 at 15.41.59

 

Catalin Botezatu  Inga Bragaru  Studio Cabal Laura Olaru  Rita Muresan  Clara Rotescu  Marius Gheorghe  Eszter Pentek  Raluca Soare  Diana Borcea  Ioana Degau  Ana Roman  Antonia Nae

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in